Az Utazási Podcast

#38 Harc a hullámokkal 2. rész // Mányoki Attila extreme úszó [vágatlan]

Episode Summary

Az Ocean's 7 a világ legnehezebb kihívása. Ebben a 2 részes beszélgetésben Mányoki Attila hosszútávúszóval beszélgetünk, aki szó szerint az élete kockáztatásával teljesítette a 7 részből, 7 nyiltvizi úszásból álló kihívást. Mindegyik állomásnak megvan a maga pikantériája, hol a hely presztizse miatt, hol a fagyos víz vagy az erős áramlatok miatt, plussz ott vannak még a cápák és a medúzák. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy Attilának sikerült, de hogy hogyan, azt már ő meséli el nekünk.

Episode Notes

Mányoki Attila úszóval készült interjú második része. Amennyiben nem hallottad még az elsőt, mindenképpen azzal kezd!

Az első részben Attila elmesélt az Oceans7 állomásból hármat: az Angol-csatornát, Japánt és a Hawaii szigeteki úszását. A hétből hátra van még 4, amiből 2 könnyebb, 2 viszont kifejezetten nehéz, sőt az egyik közülük Attila mumusának számító Északi-csatorna Írország és Skócia között.
Nem árulok el nagy titkot, hogy Attilának sem elsőre, sem másodikra nem sikerült. Míg először a fagyos víz, másodszorra az a közel 2 tucat medúzacsípés állította meg, amiből egy is halálos. Önkívületi állapotban szállították korházba, ahol az orvosok szinte biztosra vették, hogy nem éli túl az éjszakát. De ő nem adta fel! Felépült és visszament, hogy teljesítse az Oceans7 utolsó állomását is.

Attila története a céloktól függetlenül motiváló lehet mindannyiúnknak számára!

🎁 A beszélgetés előtti extra tartalmat Patreon oldalamon a patreon.com/utazasipocast címen találod! Ugyanitt tájékozódhatsz a támogatási lehetőségekről is. 🙌 Ha úgy érzed a podcast értéket teremt számodra és van rá lehetőséged kérlek támogasd a munkámat Patreon-on keresztül!

--------------------------------------

👉 manyokiattila.hu
🎥 Ocean's Seven: Az északi pokol dokumentumfilm
🌊 Oceans Seven a wikipédián
Mi az a 18 perc?

További extra tartalomért csatlakozz facebook csoportunkhoz!

Az Utazási Podcast-et követheted Instagramon és Facebookon.

--------------------------------------

😎 A műsort készítette és vezette: Mátai András

🎹 Anton Vlasov - Ocean

--------------------------------------